„LG Cargo“ atnaujina paslaugas: krovinius pristatys tiesiai klientui

2020 04 10


article LG Cargo lokotraktoriai

„Lietuvos geležinkelių“ grupės krovinių vežimo bendrovė „LG Cargo“ atnaujina paslaugas ir stiprina pozicijas krovinių manevravimo paslaugų rinkoje. Tokį žingsnį bendrovė žengia reaguodama į klientų poreikius ir siekdama diversifikuoti veiklą.

article LG Cargo lokotraktoriai

Įprastai „LG Cargo“, perveždama krovinius magistraliniu geležinkeliu, juos pristato geležinkelio krovos stotyse – iš ten toliau krovinių pervežimą iki savo teritorijos klientai vykdo savarankiškai arba tokią funkciją patiki vežėjams. Tačiau vis daugiau klientų pageidaujant, „LG Cargo“ nuo kovo mėnesio pasiūlė atnaujintas manevravimo paslaugas su tiksliu grafiku – tokiu būdu klientui sutartu laiku pristatomas krovinys į norimą vietą.

„Nuolat bendraudami su verslu pastebime, jog vis daugiau klientų nori kuo greičiau ir paprasčiau gauti krovinius į galutinę vietą. Tai suprasdami patobulinome savo procesus ir atnaujinome savo riedmenų parką tam, kad visiems savo klientams galėtume pasiūlyti krovinių manevravimo paslaugas. Neabejojame, jog atnaujinta paslauga taps aktuali visiems, ieškantiems didesnio veiklos efektyvumo, ir prisidės prie klientų verslo sėkmės“, – sakė „LG Cargo“ generalinis direktorius Egidijus Lazauskas.

„LG Cargo“ riedmenų traukos parką neseniai papildė trys nauji lokotraktoriai – manevriniai geležinkelio riedmenys. Šiuo metu yra atliekamos jų patikrinimo ir sertifikavimo procedūros. Nauji pajėgumai bus skirti manevravimo darbams stotyse – jie galės manevruoti tiek 1435, tiek 1520 mm pločio vėžėse, taip pakeisdami naudojamus manevrinius lokomotyvus. Lokotraktorių kuro sąnaudos yra 30 proc. mažesnės nei manevrinių lokomotyvų, remonto sąnaudos – net 2,7 karto mažesnės. Pasibaigus karantino ribojimams, „LG Cargo“ parką papildys dar du lokotraktoriai.

„LG Cargo“ manevravimo paslaugas šiuo metu teikia 47 stočių. Teikdama manevravimo paslaugas, „LG Cargo“ pernai klientams pristatė beveik 2 mln. vagonų. Daugiausiai jų manevruota Klaipėdos, Bugenių ir Kenos geležinkelio stotyse. Šiuo metu „LG Cargo“ turi 86 manevrinius lokomotyvus.

Šaltinis www.litrail.lt

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt