Klaipėdos uostas pristatomas Miunchene

2019 06 05


Šiomis dienomis Vokietijoje vyksta viena didžiausių transporto ir logistikos parodų pasaulyje. Miuncheno parodų miestelyje Messegelande pristatomas ir Klaipėdos uostas. Kartu su Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija parodoje dalyvauja ir AB Klaipėdos jūrų krovinių kompanija (KLASCO), UAB Klaipėdos konteinerių terminalas, UAB "BPA", UAB "Baltijos pervežimai", Limarko grupės įmonės.

"Dalyvavimas šioje parodoje – puiki proga plačiai pristatyti Klaipėdos uosto veiklą, čia vystomus projektus. Tai grandiozinis transporto ir logistikos reginys, kuriame dalyvauja daugiau kaip 2100 bendrovių iš maždaug 60 pasaulio valstybių. Kas antrus metus rengiamą parodą įprastai aplanko daugiau kaip 60 tūkst. lankytojų", – sakė parodoje dalyvaujantis Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos rinkodaros ir bendrųjų reikalų direktorius Artūras Drungilas.

Klaipėdos uostas šioje parodoje dalyvauja nuo 2004 metų. Be parodos Miunchene vienintelio Lietuvos jūrų uosto veikla šiais metais pristatyta Maskvoje (Rusija) ir Majamyje (JAV), už kelių mėnesių parodos, kuriose bus reklamuojamas Klaipėdos uostas, laukia ir Hamburge (Vokietija), Almatoje (Kazachstanas), Minske (Baltarusija) ir Geteborge (Švedija).

 

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt