LOT JAU SKRENDA Į PALANGĄ

2016 03 31


 

LOT oro linijos keleiviams siūlo puikią alternatyvą kelionei per milžiniškus ir perpildytus Vakarų Europos oro uostus – kelionė per Varšuvą yra itin patogi. Nuo kovo pabaigos iki birželio 12 d. LOT oro linijos į Varšuvą iš Palangos skraidins tris kartus per savaitę, o vasaros sezonu – net penkis kartus per savaitę. Dėl patogaus skrydžių tvarkaraščio keleiviai turės galimybę keliaudami iš Palangos per Varšuvą pasiekti miestus visame pasaulyje – tiek LOT kryptimis visoje Europoje, tiek Šiaurės Amerikoje ir Azijoje.

„Didžiuojamės, kad pradedame vykdyti skrydžius į vieną svarbiausių Lietuvos miestų. Palanga – itin svarbus miestas verslo kelionių atžvilgiu, ypač, jei prisiminsime tai, kad šis miestas yra vienas pagrindinių vartų į Baltijos jūrą. Be to, tai – sparčiai besivystantis pajūrio kurortas, kurį mėgsta keliautojai iš Lenkijos ir kitų Europos šalių. Neabejoju, kad mūsų paslaugų dėka Palangą atras dar daugiau turistų“, – sakė Adrian Kubicki, LOT Įmonių komunikacijos direktorius.

„Rytinis skrydis iš Palangos – puiki galimybė pasiekti daugybę miestų Europoje bei keliauti mūsų siūlomomis kryptimis į Šiaurės Ameriką ir Aziją. Iš Palangos skrendančiais keleiviais profesionali komanda pasirūpins tiek lėktuve, tiek oro uoste. Jiems neteks nerimauti, ar spės į sekantį skrydį. Vėlai vakare numatytas atgalinis skrydis suteiks galimybę verslo kelionę užbaigti per vieną dieną ir nepasilikti nakvynei“, – pridūrė jis.

Lėktuvai į Varšuvą iš Palangos skris 06.15 val. ryto, o atgal – 22.40 val.

„Vakarų Lietuvos gyventojai per pastarąsias savaites sulaukė dvigubai daugiau galimybių skraidyti tiesiogiai iš Palangos, o vasarą skrydžių žemėlapis prasiplės dar labiau. Kviečiu visus regiono gyventojus pradėti planuoti atostogas ir rinktis miestus, kuriuos norisi aplankyti – dabar tam pats palankiausias metas“, – sakė Lietuvos oro uostų Komercijos direktorė Jūratė Baltrušaitytė.

„LOT oro linijos atsižvelgia į keleivių poreikius, todėl siūlome net tris puikias bilietų klases. LOT ekonominės klasės (angl. Economy Class) bilietai skirti taupantiems keliautojams, o LOT verslo klasės bilietus (angl. Business Class) siūlome verslo reikalais keliaujantiems keleiviams. Tačiau tai – dar ne viskas! Suprantame, kad net ir įmonės turi taupyti. Jų lūkesčius atitiksLOT aukštesnės klasės (angl. Premium Economy) bilietai . Juos įsigijus gaunamos visos paslaugos žemesnėmis kainomis“, – pridūrė A. Kubicki.

LOT – vienintelė oro linijų bendrovė, turinti galimybę pasiūlyti net trijų klasių bilietus ir taip patenkinti trumpų atstumų skrydžius Europoje pasirenkančius skirtingų keleivių grupių lūkesčius. LOT verslo klasės bilietai suteikia prioritetą naudojantis oro uosto paslaugomis, teisę naudotis verslo klasės klubo ir asmeniniams poreikiams pritaikytomis paslaugomis, užsisakyti porceliano induose tiekiamų gurmaniškų patiekalų bei gėrimų ir mėgautis privatumu, kai lėktuve šalia jūsiškės esanti vieta atitveriama. LOT aukštesnės ekonominės klasės bilietai suteikia prioritetą registruojantis ir lipant į lėktuvą, galimybę naudotis įvairesnėmis maisto ir gėrimų paslaugomis bei rinktis vietą orlaivio priekyje. LOT ekonominės klasės bilietas suteikia galimybę rezervuoti vietą lėktuve, mėgautis nemokamais gaiviaisiais gėrimais ir užkandžiais bei užsisakyti maisto ir gėrimų iš plataus asortimento meniu.

Visi skrydžiai tarp Palangos ir Varšuvos vykdomi naujuoju „Bombardier Q400“ orlaiviu. Keleiviai šiuos orlaivius vertina dėl erdvių salonų, kuriuose nėra vidurinių sėdynių bei nesigirdi triukšmo. Visi tolimųjų reisų skrydžiai vykdomi naujausiu orlaiviu „Boeing 787 Dreamliner“.

Palanga – viena pirmųjų krypčių, kurias LOT įtraukė į savo maršrutų žemėlapį oficialiai baigus sėkmingą restruktūrizavimo procesą. Lietuva yra labai svarbi rinka tiek verslo, tiek laisvalaikio tikslais keliaujančių keleivių atžvilgiu.

LOT, bendradarbiaudama su Palangos oro uostu, vykdys skrydžius ir į kitus ne mažiau įdomius miestus: Liuksemburgą, Liublianą, Atėnus, Beirutą, Nicą ir daugelį kitų.

Bilietus galima įsigyti svetainėje lot.com, naudojantis mobiliąja programėle, per LOT kontaktų centrą ir kitus pardavimo kanalus.


Lietuvos oro uostai

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt