Kalėdinė žuvies ir žuvies produktų mugė Danės krantinėje

2015 12 19


Nuo gruodžio 19d. iki pat naujų metų, sausio 1d. Klaipėdoje startuoja Kalėdinė žuvies ir žuvies produktų mugė.
Atsižvelgiant į tai, kad dabar – advento periodas Priekrantės Verslinės ir Rekreacinės Žuvininkystės Asociacija bei Klaipėdos miesto žvejai kviečia visus klaipėdiečius, Klaipėdos miesto svečius  bei žuvies mėgėjus įvertinti žvejų triūsą ir apsilankyti rengiamoje  Kalėdinėje šviežios žuvies ir žuvies produktų mugėje. Ši mugė vyks dešiniajame Danės krante nuo Pilies tilto link Šiaurinio rago, šviežios žuvies turgelio teritorijoje rengsime prekybos šviežia žuvimi mugę (Šios mugės programą pridedame).
Šioje mugėje galėsite įsigyti žuvies už patrauklią kainą ( daug mažesnė negu parduotuvėje) ir pasirinkimą ras kiekvienas, nes šioje mugėje galėsite įsigyti  šviežios menkės, starkio, plačiakakčių, plekšnės  bei Kūčių simbolinės žuvies – silkės. Be abejo šioje mugėje produktų ras ir tie, kurie neturi daug laiko gaminti. Žvejai Jums pasiūlys šviežios menkės filė, sūdytos silkės bei vietoje šviežiai rūkomos žuvies, kurią galėsite pasiimti karštą, tiesiai iš rūkyklos. Rūkytos žuvies asortimentas tikrai bus gausus ir nė kiek nenusileis šviežios žuvies asortimentui. Žvejai Jums siūlys rūkytos menkės, karšių, upėtakių, ešerių, skumbrės, skumbrės išklotinės šamus ir net ungurius.  
Taip pat žvejai nutarė, kad  Kalėdos nebūna be stebuklų. Priekrantės Verslinės ir Rekreacinės Žuvininkystės Asociacijos nariai surado tarpusavio supratimą su „Žuvininkystės ir laivybos tarpšakineorganizacija“ bei atviros Baltijos jūros Tarptautine žvejų įmonių asociacija  „Baltijos vienybė“ ir paskutinį advento savaitgalį ( šeštadienį, sekmadienį 19-20 dienomis) suteiks galimybę įsigyti išskirtinos produkcijos. Mugėje bus suteikta galimybė įsigyti naujovių: juodųjų ikrų, konservuotų ungurių bei tuno vakuume pagardintu sveiku ir maistingu  alyvuogių aliejumi!
Naujoviška, šviežia ir patikima produkcija skirta visiems, kurie nori paįvairinti savo stalą švenčių metu ir išleisti mažiau pinigų perkant iš pirminio tiekėjo!
Švęskime  Šv. Kalėdas kartu.


 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt