„airBaltic“ – punktualiausia pasaulyje

2015 01 08

 

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ pripažinta punktualiausia pasaulyje. Tokius rezultatus paskelbė „OAG Aviation Solutions“ analitikai, įvertinę daugiau nei 43,5 mln. skrydžių visame pasaulyje.

 

„Savo klientams nuosekliai teikiama punktualias paslaugas. Mes labai didžiuojamės šiuo pasiektu rezultatu“, – sako „airBaltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas.

 

OAG duomenimis, „airBaltic“ punktualumo rodiklis sudaro net 94,9 procento. Tai reiškia, kad daugiau nei 9 „airBaltic“ lėktuvai iš 10 nusileido laiku.  Į penketuką punktualiausių oro bendrovių taip pat pateko „Hawaiian Airlines“, „Austrian Airlines“,„Iberia“ ir „Norwegian Air Shuttle“.


„Jau daugiau nei 80 metų sekame ir renkame skrydžių duomenis. Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ aplenkė kitas oro bendroves savo 94,9 proc. punktualumo rodikliu ir tapo punktualiausia pasaulye“, – kalba OAG vykdantysis viceprezidentas Johnas Grantas.

 

2009 m. „airBaltic“ pirmieji Europoje pristatė ankstyvesnio atvykimo garantiją. Ji bendrovės keleiviams suteikia papildomų verčių, jei skrydis vėlavo.

 

„airBaltic“ skraido į daugiau kaip 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus ir Palangos oro uostų.
 
Plačiau apie tai:
http://www.oag.com/sites/default/files/PunctualityLeague.pdf.


AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic)

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt