„airBaltic“ pasveikino milijoninį maršruto Oslas – Ryga keleivį

2015 01 07

 

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ vakar sulaukė milijoninio maršruto Oslas – Ryga keleivio, kuriuo tapo į Rygą vykusi Elina Viša.

„Maršrutu Ryga-Oslas bei Oslas-Ryga šiemet vykdome po tris skrydžius per dieną, juos renkasi ne tik verslo, bet ir poilsiauti iš Norvegijos vykstantys keleiviai. Norvegai nurodo į Rygą vykstantys ne tik dėl verslo susitikimų, seminarų ar konferencijų, bet ir atsipalaiduoti SPA centruose, smagiai praleisti laiko restoranuose, apsipirkti. Tuo tarpu latvius į Oslą masina Norvegijos gamta, fiordai, kalnai, jie čia taip pat lanko draugus ir gimines“, – sako „airBaltic“ komercijos vadovas Kristoferis Viatte.
Rygos oro uoste Elinos Višos laukė „airBaltic“ dovana – du verslo klasės bilietai keliauti pasirinkta kryptimi. „airBaltic“ skraido į daugiau nei 60 miestų, esančių Europoje, Skandinavijoje, NVS šalyse ir Viduriniuosiuose Rytuose.
Šiemet „airBaltic“ suteikia galimybę rinktis iki trijų kasdienių skydžių kryptimi Ryga – Oslas. Kada maršrutas buvo pristatytas 2004 metų kovą, juo lėktuvai kursavo keturis kartus per savaitę. „airBaltic“ buvo pirmosios oro linijos, reguliariais tiesioginiais skrydžiais sujungusios Norvegijos ir Latvijos sostines.


Mažiausia vienos krypties bilieto kaina Rygos – Oslo kryptimi šiandien yra 25 eurai. Tai daugiau nei du kartus mažiau nei prieš dešimt metų, kai bilietas kainavo nuo 55 eurų.
Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus ir Palangos oro uostų. Ruošiantis vasaros sezonui, oro bendrovė pristatė tris naujas skrydžių kryptis: į Rodą (Graikijoje), Dubrovniką (Kroatijoje) ir Olborgą (Danijoje).

„airBaltic“

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt