„airBaltic“ pradėjo skraidinti į Tatrų papėdę – Popradą, Slovakijoje

2014 12 16

 

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ gruodžio 13 d. pradėjo skraidinti nauja kryptimi – Ryga – Popradas, Slovakija. Naujasis vieno skrydžio per savaitę maršrutas taps populiaria žiemos atostogų kryptimi, o vykstantys iš Poprado galės patogiau pasiekti Rusiją, Skandinaviją, Baltijos regioną ir NVS šalis.

 

„Esu slovakas, dirbantis Baltijos šalių oro bendrovėje, ir man be galo malonu matyti susijungusius du oro uostus (Rygos ir Poprado-Tatrų). Keliaujantiems tai suteikia galimybę pažinti gražų ir gerokai pigesnį nei Alpės Aukštųjų Tatrų regioną. Vietiniai gyventojai taip pat galės patogiau keliauti visomis „airBaltic“ siūlomomis kryptimis“, – sako „airBaltic“ įgulos narys Martin Sedlacky.

 

„airBaltic“ lėktuvai iš Rygos oro uosto į Slovakijos istorinį regioną Tatrų papėdėje – Popradą skraidins kartą per savaitę, šeštadieniais. Kelionė „Boeing 737-300“ lėktuvu truks vieną valandą 40 minučių, o lėktuvo bilietas į vieną puse kainuos nuo 190 litų, įskaičiavus oro uostų mokesčius ir rinkliavas. Visą skrydžių šia kryptimi sąrašą galima rasti interneto svetainėje www.airbaltic.com.


„Air Baltic Corporation“

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt