„MAN“ pripažintas saugiausiu ir patikimiausiu vilkiku Europoje

2012 11 13


Vokietijos techninės kontrolės ir stebėsenos asociacija (TUV), atlikusi sunkvežimių tyrimą nustatė, kad „MAN“ bendrovės vilkikai tarp šios kategorijos komercinių transporto priemonių yra rečiausiai gendandys Europoje.

„Nepriklausomų ekspertų nuomonė, jog „MAN“ yra vienas patikimiausių vilkikų Europoje, yra dar vienas pavyzdys, kad bendrovė juda teisinga kryptimi. Galime tik pasidžiaugti, kad ilgamečiai tyrimai parengti kuo saugesnę ir patikimesnę transporto priemonę jau duoda savo vaisius“, – teigia „MAN Truck and Bus“ įgalioto atstovo šalyje, UAB „Adampolis“ generalinis direktorius Vidas Čebatavičius.

TUV asociacijos tyrime, kuriame dalyvavo visi pagrindiniai šios srities Europos gamintojai, šiemet pagrindiniais kriterijais buvo pasirinkta kėbulo, stabdžių, variklio ir matomumo sistemų įvertinimas.

Remiantis jo duomenimis, net pusė iki penkerių metų amžiaus „MAN“ vilkikų neturėjo jokių gedimų, o iki vienerių metų amžiaus – praktiškai 4 iš 5 „MAN“ gaminių buvo nepriekaištingi.

Tuo tarpu kitų gamintojų patikimumo ir saugumo rodikliai buvo net iki 30 proc. prastesni.

„MAN“ vilkikų pripažinimas patikimiausiu ir saugiausiu – nėra pirmasis šio gamintojo apdovanojimas. Vien per pastaruosius dvidešimt metų „MAN“ net 4 kartus triumfavo Europos metų sunkvežimių rinkimuose, o pernai Lietuvoje išrinktas ir ekomiškiausia šios kategorijos transporto priemone.

www.cargonews.lt, CargoNews - informacinis-analitinis transporto portalas
 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt