“Linava” kviečia teikti pasiūlymus dėl problemų su Rusija sprendimų

2012 08 23


Rugsėjį asociacijos „Linava“ vadovai kartu su valstybinių institucijų atstovais dalyvaus bendrų kelių transporto komisijų posėdžiuose su Rusija ir Kazachstanu. Šių posėdžių metu pagrindinis dėmesys bus skiriamas aktualiausiai Lietuvos vežėjams, vykdantiems krovinių vežimus į minėtas valstybes, problemai, kylančiai dėl skirtingų vežimų rūšies nustatymo kriterijų ir trečiųjų šalių leidimų naudojimo tvarkos taikymo ypatumų. Taip pat bus deramasi dėl palankių Lietuvos vežėjams leidimų kvotų nustatymo.

Asociacija „Linava“ pateiks šių šalių kompetentingų institucijų atstovams Lietuvos vežėjų problemas kertant sienas ar vidaus muitinėse, bei parengtus pasiūlymus dėl jų sprendimo.

Šiuo metu asociacijos specialistai, kartu su valstybinėmis institucijomis, rengia Lietuvos derybinę poziciją minėtiems posėdžiams. Todėl kviečiame asociacijos narius, kurie turi papildomų pasiūlymų ar faktinės medžiagos, kurią būtų tikslinga nagrinėti sutikimuose su Rusijos ir Kazachstano pareigūnais, iki rugsėjo 5 d. pateikti asociacijos Transporto politikos departamentui el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

www.cargonews.lt, CargoNews - informacinis-analitinis transporto portalas
 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt