„airBaltic“ – pasaulio inovatyviausių oro bendrovių dešimtuke

2012 05 22


Oro bendrovė „airBaltic“ išrinkta į inovatyviausių oro bendrovių dešimtuką, kurį sudarė nepriklausoma rinkos ir vartotojų tyrimų agentūra „Airlinetrends.com“.

„Mums malonu, kad patekome tarp 10 aukščiausiai įvertintų novatorių iš šimtų oro bendrovių visame pasaulyje. Su tokia atsidavusia ir energinga komanda „airBaltic“ ir toliau sieks kurti gaires inovacijoms, naudingoms keleiviams“, – sako „airBaltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas.

Į „Airlinetrends.com“ sudarytą dešimtuką „airBaltic“ pateko, įgyvendinusi platų inovacijų spektrą. Oro bendrovė buvo pirmoji pasiūliusi skrydžio metu išsinuomoti išskirtinio dizaino „Mini Cooper“ automobilį, įsigyti rožių ar pasinaudoti „iPad“ planšetiniu kompiuteriu. „airBaltic“ taip pat buvo pirmoji oro bendrovė, pradėjusi dviračių nuomos „BalticBike“ ir „BalticTaxi“ taksi paslaugas, o skrendantiems verslo klase suteikusi galimybę pasirinkti ekologišką maistą.

„Airlinetrends.com“ dešimtuke „airBaltic“ užėmė 8 vietą, aplenkdama „AirAsia“ ir „All Nippon Airways“. Likusios į dešimtuką patekusios oro bendrovės bus paskelbtos po vieną iki birželio pradžios.

„airBaltic“ skraido į daugiau kaip 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ vykdo skrydžius iš trijų Lietuvos oro uostų – Vilniaus, Kauno ir Palangos.

Šaltinis Air Baltic Corporation
 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt