Uosto direkcija su miestu komunikuos šiuolaikiškai

2021 11 16


600 IMG 4707

„Uostas arčiau tavęs!” – tokiu šūkiu Uosto direkcija nuo šiol lydės važiuojančius ar einančius pro administracinį įmonės pastatą.

„Ar esi tikras klaipėdietis, dažnai matuojama pagal tai, kiek kartų per metus apsilankai prie jūros. Nors gyvename unikalioje Lietuvos vietoje, per darbų ir rūpesčių gausą pamirštame, kaip arti mūsų yra jūra. Jūra, kuri yra kelias, atveriantis pasaulį ir kroviniams, ir mums, žmonėms. Tikiu, kad šiuolaikiškomis ir inovatyviomis priemonėmis tiek jūra, tiek uostas taps arčiau kiekvieno“, – sako Uosto direkcijos generalinis direktorius Algis Latakas

Ant pastato sumontuotas didžiulis ekranas miestiečiams ir miesto svečiams transliuos tiesioginius uosto vartų vaizdus, pro kuriuos kasdien įplaukia ir išplaukia laivai, supažindins su aktualiausia informacija, pavyzdžiui, orais realiuoju metu ar orų prognoze artimiausiomis dienomis. Ekranu taip pat bus siekiama supažindinti su pagrindinėmis Uosto direkcijos funkcijomis, uoste vykdoma veikla. Ateityje planuojamos jūrinės tematikos filmų transliacijos.

Planuojama, kad ekranas ryškiai švies tik dienos laiku, vakare jo ryškumas bus reguliuojamas, o nakties metu ekranas bus išjungtas, tad greta Uosto direkcijos administracinio pastato gyvenančių miestiečių ramybės jis netrikdys.

Šaltinis KVJUD

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt