KPA įmonių vadovams – „Profesijos riterio“ apdovanojimai

2021 04 02


600 KPA apdovanojimai 2020

Kovo 31 d. vykusio Klaipėdos pramonininkų asociacijos (KPA) visuotinio narių susirinkimo metu ypatingai pagerbti dviejų įmonių vadovai.

LPK apdovanojimai – „Profesijos riterio“ ženklai už pasišventimą ir ištikimybę profesijai, ilgalaikį produktyvų darbą ir aktyvią visuomeninę veiklą įteikti Reginai Derkintytei-Kaupienei, Advokatų profesinės bendrijos AVERUS parnerei, advokatei, KPA viceprezidentei ir Romualdui Jonaičiui, UAB saugos tarnybos ARGUS generaliniam direktoriui, valdybos pirmininkui, KPA tarybos nariui.

„Džiaugiuosi, kad KPA vienija tokius iniciatyvius ir atsakingus žmones, tikrus lyderius. Regina ir Romualdas ne tik atsakingai augina verslą. Jų įžvalgos ir pasiūlymai pasitarnauja kompromisinių sprendimų paieškai dialoge su miesto ir šalies valdžia, visuomene, o gebėjimai telkti geriems darbams įkvepia ir rodo pavyzdį kitiems,“ – sako KPA prezidentas Egidijus Mockus.

„Profesijos riterio“ ženklais pagerbti Regina Derkintytė-Kaupienė ir Romualdas Jonaitis įvertinus jų asmenines iniciatyvas ir aktyvų dalyvavimą KPA veikloje, atsakingą požiūrį į verslo, valdžios bei visuomenės socialinį dialogą, profesionalų vadovavimą ir puikius įmonės veiklos rezultatus, sudaromas palankias sąlygas personalo tobulėjimui ir sugebėjimą sutelkti kolektyvą našiam darbui.

KPA administracijos direktorė Jolanta Girdvainė, tel. 8 613 70337, Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Šaltinis KPA

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt