„Fenner Dunlop“ pasiekė susitarimą dėl „Technobalt Eesti“ įsigijimo

2021 02 13


„Michelin“ įmonių grupei priklausanti „Fenner Dunlop“ („Fenner Dunlop Holdings Limited“) paskelbė pasiekusi susitarimą, kad „Michelin“ grupė įsigis visą įmonės „Technobalt Eesti OÜ“ („Technobalt“), kuri yra viena didžiausių konvejerių įrengimo, techninės priežiūros ir komponentų tiekėjų Baltijos šalyse, akcijų paketą. 1994 m. įsteigta „Technobalt“ daugiausia veiklą vykdo Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Šis strateginis sprendimas atitinka Grupės vykdomą konvejerių paslaugų ir sprendimų plėtros strategiją, susijusią su didesne sklaida Baltijos šalyse.

„Ilgainiui „Technobalt“, teikdama aukštos kokybės konvejerių sistemų montavimo ir visapuses jų priežiūros paslaugas, įgijo puikiai vertinamą reputaciją. Supratome, kad geriausias būdas užtikrinti regione siekiamą augimą ir saugumą, – sujungti jėgas su įmone, puoselėjančia panašią į mūsų paslaugų teikimo ir kokybės vertinimo kultūrą“, – sako Dr. Edwin R. Have RA, „Fenner Dunlop“ vykdomasis direktorius.

„Technobalt“ įsigijimui taikomos sandorio sudarymo sąlygos, be to, būtinas Estijos konkurencijos tarnybos pritarimas. Tikimasi, kad sandoris, kontroliuojančiai tarnybai pritarus, bus užbaigtas iki šių metų balandžio mėn.

Patvirtinus sandorį, „Technobalt“ taps visiškai pavaldžia dukterine įmone ir priklausys „Michelin“ įmonių grupei.

Šaltinis FABULA

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt