Susisiekimo ministerija kviečia socialinius partnerius susipažinti ir aptarti planuojamus svarbiausius darbus, įgyvendinant Vyriausybės programą

2021 02 11


Susisiekimo ministerija parengė Vyriausybės programos įgyvendinimo priemonių plano projektą ir kviečia savo socialinius ir ekonominius partnerius dalyvauti nuotoliniame jo pristatyme ir diskusijoje. Taip pat numatoma aptarti veiklas, kurias planuojama finansuoti iš Ekonomikos gaivinimo ir atsparumo didinimo fondo (angl. Recovery and Resilience Facility, RRF). Pristatymas vyks penktadienį, vasario 12 d.

„Planuodami svarbiausius darbus, kuriuos nuveiksime per šios Vyriausybės kadenciją, galvojame ne tik apie tai, ko siekiame per artimiausius ketverius metus. Parengtas planas turi padėti pamatą ir ateities susisiekimo sistemai – darniai ir orientuotai į ateities ekonomikos poreikius. Todėl mums labai svarbu išgirsti kuo daugiau suinteresuotų pusių, įsiklausyti į savo socialinių partnerių nuomonę“, – sako Susisiekimo ministerijos kancleris Ramūnas Dilba.

Pristatyme kviečiami dalyvauti transporto ir logistikos, keleivių ir krovinių vežėjų, pramonės, verslo, statybos ir projektavimo, siuntų gabentojų, jūrų krovos kompanijų ir kitų su susisiekimo sektoriumi susijusių asociacijų atstovai. Taip pat laukiama VšĮ „Investuok Lietuvoje“ ir Lietuvos savivaldybių asociacijos atstovų.

Nuotolinis pristatymas vyks vasario 12 d. 13 val. Dalyviai registruojami iki vasario 11 d. 12 val. el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Šaltinis sumin.lrv.lt

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt