„LTG Link“ grąžina dar daugiau traukinių reisų

2020 07 24

558 article LTG Link

„Lietuvos geležinkelių“ grupės keleivių vežimo bendrovė „LTG Link“ nuo rugpjūčio 1 d. atnaujina dar 12 vietinių traukinių reisų.

Daugiau traukinių važiuos maršrutais Vilnius–Kaunas–Vilnius, Vilnius–Trakai–Vilnius, Vilnius–Marcinkonys–Vilnius, Vilnius–Jašiūnai–Vilnius, Vilnius–Turmantas–Vilnius, taip pat atstatomi 2 reisai iš Vilniaus geležinkelio stoties į Vilniaus oro uostą. Peržiūrėti atnaujintus maršrutų tvarkaraščius keleiviai gali internetinėje svetainėje www.traukiniobilietas.lt.

„Stabilizuojantis situacijai šalyje ir sugrįžtant keleiviams, nuo gegužės 11 d. palaipsniui grąžiname traukinių reisus. Tačiau keleivių saugumas išlieka vienu didžiausių mūsų prioritetu: traukiniai po kiekvieno reiso valomi dezinfekcinėmis priemonėmis, juose išlieka dezinfekcinio skysčio, skirto rankoms, dozatoriai, patalpos yra nuolat vėdinamos, o mūsų darbuotojai dėvi asmens apsaugos priemones“, – pasakoja „LTG Link“ vadovas Linas Baužys.

Pasak L. Baužio, nuo rugpjūčio 1 d. bendrovėje bus atstatyta didžioji dalis reisų, kurie buvo laikinai sustabdyti dėl pandemijos. Tarptautinis susisiekimas traukiniais taip pat pamažu atstatomas – nuo liepos 31 d. vėl kursuos traukiniai maršrutu Kaunas–Balstogė–Kaunas.

Keleiviai raginami rūpintis savimi bei aplinkiniais ir keliauti tik tada, jei gerai jaučiasi, neprivalo laikytis saviizoliacijos.

Tai – jau ketvirtasis reisų grąžinimo etapas. Karantino metu, keleivių srautui kritus daugiau kaip 80 proc., bendrovė beveik per pusę optimizavo vietinių traukinių reisų skaičių, tačiau išlaikė būtinąjį susisiekimą į darbus, gydymo įstaigas ar maisto prekių parduotuves vykstantiems žmonėms.

Bendrovė primena, kad apie visus pokyčius keleiviai informuojami internetinėje svetainėje www.traukiniobilietas.lt, „LTG Link“ feisbuko paskyroje ir informacijos centro telefonu +370 700 55 111.

Source litrail.lt

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt