TRANSBALTICA 2014 Konferencija

 

 

 

Data: 2014.05.08-10

 

Vieta: Vilnius, Lietuva

 

Svetainė: http://www.litexpo.lt/lt/event/40/show

 

 

Mieli parodos TRANSBALTICA 2014 dalyviai,

 

nuoširdžiai dėkojame Jums už dalyvavimą tarptautinėje transporto, logistikos ir ITS parodoje TRANSBALTICA 2014, kuri vyko 10-ą kartą Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO. Tuo pačiu metu vyko ir kita transporto verslui skirta paroda, t.y.  1-oji tarptautinė transporto priemonių detalių, remonto, aksesuarų, puošybos paroda „Automechanika 2014“.

 

Šiemet abiejose parodose dalyvavo per 90 kompanijų iš Lietuvos, Latvijos, Baltarusijos, Austrijos, Vokietijos, Slovakijos, Rusijos federacijos. Per tris dienas abi vienu metu vykusias parodas TRANSBALTICA ir AUTOMECHANIKA aplankė 6810 lankytojų specialistų.

 

Parodos metu vyko aktuali transporto verslo atstovams skirta konferencija, kurios metu buvo aptartos rinkos aktualijos, kryptys ir problematika: konkurencingumas, inovacijos transporte ir logistikoje, ir tvari ir išmani logistika – Europos ir Azijos partnerystės pagrindas. Konferencijos organizatoriai – Lietuvos verslo konfederacija. Pirmą kartą parodoje TRANSBALTICA vyko projektas “Verslo, mokslo ir meno sinergija”, tradicija tampa šventė transporto verslo atstovams pavasariniu pavadinimu – „Vežėjų gegužinė“.

 

Viliamės, kad paroda buvo sėkminga ir  Jūs pasiekėte užsibrėžtus tikslus. Tikimės, kad mūsų bendradarbiavimas tęsis ir ateityje.  Priede siunčiame spaudos monitoringą ir maloniai prašome užpildyti pridėtą anketą, kurios laukiame el. paštu iki ketvirtadienio (gegužės 29 dienos) 16.00 val.

Sėkmės ir naudingų verslo kontaktų tolimesnėje veikloje!

 

 

 


 

Apžvalgos PDF versija

 

 

 

RENGINIO PROGRAMA

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt