Klaipėdos teatrų šventiniai sveikinimai ir „Padėkos kaukės“ – internetu ir „Balticum“ televizijoja

2020 03 25


Klaipėdos dramos teatras drauge su kitais Klaipėdos teatrais dar prieš karantiną dėl koronaviruso pandemijos pasirengė švęsti Tarptautinę teatro dieną kovo 27 d., o miesto savivaldybės atstovai tą dieną ketino įteikti „Padėkos kaukes“ trims teatrui nusipelniusiems kūrėjams. Karantino sąlygomis šventė teatre nevyks, tačiau ir teatrų sveikinimai, ir „Padėkos kaukių“ teikimas (laimėtojų paskelbimas) persikelia į ekranus: kovo 27 d. 19.30 val. bus transliuojama internetu Klaipėdos dramos teatro feisbuko paskyroje ir televizijoje „Balticum TV“.

Į Klaipėdos teatrų šventę pakviesti dalyvauti trylika miesto teatrų. Kovo 27 d. mūsų teatro didžiojoje scenoje teatrų atstovai drauge rengė muzikinius sveikinimus, o Klaipėdos savivaldybės atstovai ketino įteikti tris „Padėkos kaukes“ nominuotiems teatro kūrėjams. Šventė teatralams, žiūrovams reikalinga ir itin brangi šiuo metu, kai negalima susitikti teatre. Tad Klaipėdos teatrai parengė trumpus vaizdo įrašus, o kūrybinė komanda – aktoriai Liudas Vyšniauskas ir Arnoldas Eisimantas – kovo 27 d. ruošia jos paminėjimą ir sveikinimų transliavimą „Balticum TV“ kanalu ir internetu Klaipėdos dramos teatro feisbuko paskyroje 19.30. Choras „Aukuras“, grupė „Garbanotas“, Darius Žvirblis paskelbs „Padėkos kaukių“ laureatus. Visa transliacija truks apie 30 min.

Tarptautinės teatro šventės proga kovo 27 d. 16.00 val. Klaipėdos dramos teatras interneto svetainėje kldt.lt ir feisbuko paskyroje dovanoja žiūrovams geriausio savo 2019 metų spektaklio „Mūsų klasė“ (režisierius Oskaras Koršunovas, autorius TadeuszSłobodzianek) vaizdo įrašą.
Teatras – gyvas, jis ateina į žiūrovų namus!

Klaipėdos dramos teatro informacija

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt