„airBaltic“ – punktualiausia oro linijų bendrovė Europoje

2019 01 08

 

Remiantis pasaulinės skaitmeninės skrydžių informacijos analitikų (OAG) duomenimis, „airBaltic“ išliko pačia punktualiausia oro linijų bendrove Europoje, o pasaulyje užimė 2 vietą.

58 mln. skrydžių duomenys buvo sekami 2018-aisiais, kad būtų sukurtas atvykimo laiku rodiklių reitingas didžiausioms pasaulio oro linijų bendrovėms ir oro uostams. Penktus metus iš eilės Latvijos oro linijų kampanija „airBaltic“ yra pasaulio atvykimo laiku rodiklių reitingų viršūnėje.


„Būti punktualiausia oro linijų bendrove Europoje – tai pats tikriausias mūsų komandos, dirbančios kiekvieną dieną, pripažinimas. 2018-ieji buvo dar vieni rekordų metai, nors ir toliau stengiamės gerinti nepriekaištingą aptarnavimą ir pasaulyje pirmaujantį punktualumą. Tai reiškia, jog mūsų keleiviai gali mumis pasitikėti“, – sako generalinis „airBaltic“ direktorius Martin Gauss.

Anot OAG vyresniojo analitiko John Grant, „airBaltic“ ir toliau pirmauja europinių oro linijų bendrovių gretose atvykimo laiku rodiklių požiūriu, pasiekdami labai gerą 89, 17 proc. rezultatą, kuris pasaulio reitinguose užtikrino antrąją vietą.

„Bet kuri oro linijų bendrovė, siekianti nuolat užtikrinti tokius rodiklius, kokių pasiekė „airBaltic“ per pastaruosius ketverius metus, turėtų susitelkti į šį pagrindinį rodiklį bendrovės viduje, ypač turint omeny, kad ši kompanija tuo pat metu pristatė ir paleido naująjį Airbus A220-300 lėktuvą“, – priduria jis.

Pagal OAG turimus duomenis, „airBaltic“ pasiekė 89,17 proc. atvykimo laiku rodiklį, skraidinant keleivius iš Baltijos šalių po savo skrydžių tinklą Europoje, Skandinavijoje, NVS šalyse ir Vidurio Rytuose. Tai reiškia, kad 2018-aisiais daugiau nei 89 iš 100 „airBaltic“ skrydžių atvyko laiku.


Pilną 2019 metų OAG Punctuality League ataskaitą galite rasti čia: https://bit.ly/2GPL1Ht

 

„airBaltic”

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt