Permainos logistikos bendrovėje: „Euroekspedicija“ tampa „EUROSPEDITION“

2013 07 29

 

Devintus metus transporto logistikos srityje sėkmingai dirbanti UAB „Euroekspedicija“ plečia savo veiklą ir tampa UAB „EUROSPEDITION“. Naujasis bendrovės pavadinimas įteisintas nuo liepos 25 d.

 

Vilniuje, Graičiūno g. 6, įsikūrusi kompanija specializuojasi pilnų, dalinių ir smulkių krovinių gabenime sausumos transportu, taip pat teikia ekspedijavimo paslaugas Europoje ir NVS regione. Nuo šiol savo klientams UAB „EUROSPEDITION“ gali pasiūlyti ne tik patikimas krovinių gabenimo paslaugas, bet ir daugiau naujų maršrutų bei krovinių sandėliavimo paslaugą.

 

Pasak UAB „EUROSPEDITION“ direktoriaus Andriaus Griciaus, tendencijos logistikos paslaugų rinkoje verčia ieškoti naujų įmonės veiklos galimybių. „Krovinių užsakymų ypatingo didėjimo nesijaučia nei Lietuvos, nei Rusijos rinkoje, todėl mūsų įmonė plečia veiklos geografiją, norėdama pritraukti papildomus krovinių srautus. Artimiausioje ateityje didelio krovinių srautų augimo neprognozuojame, augimas turėtų atitikti šalių ekonomikos kitimo tendencijas,“- sako įmonės vadovas.

 

Vertinant pokyčius krovinių gabenimo sektoriuje kelių transportas vis dar išlieka lyderis. Kelių transporto dominavimas aiškinamas jo lankstumu ir orientacija į vartotojų poreikius.

 

„Intensyvėjantis bendradarbiavimas su užsienio kompanijomis lėmė ir įmonės pavadinimo keitimą“,- sako UAB „EUROSPEDITION“ direktorius Andrius Gricius. “Veikla ypač suintensyvėjo, kai patys pradėjome teikti ne tik krovinių gabenimo, bet ir muitinės tarpininko, krovinių konsolidavimo bei sandėliavimo paslaugas. Šiemet mūsų bendrovės apyvarta turėtų pasiekti apie 30 mln. litų.“

 

2005 m. įkurta bendrovė nuo keleto darbuotojų išaugo iki 40-ties profesionalų kolektyvo. Vien pernai šioje logistikos įmonėje buvo sukurta per 20 naujų darbo vietų.

 

Konkurencija šalies logistikos paslaugų sektoriuje išlieka gana didelė. Tad bendrovei tenka nuolat ieškoti ne tik naujų verslo optimizavimo sprendimų, bet ir konstruktyvių bendravimo būdų tarp visų rinkos dalyvių.


UAB "Eurospedition"

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt