„Finastos“ pensijos – ir „PayPost“ skyriuose

2013 04 23

 

Bendrovė „Finasta Asset Management“ kviečia gyventojus išsamiau susipažinti su pensijų sistemos pokyčiais ir pasirašyti II pakopos pensijų kaupimo sutartis Lietuvos pašto finansinių paslaugų tinkle „PayPost“.

 

Nuo šiol apie II pakopos pensijų sistemos reformą sužinoti daugiau ir pasirašyti „Finastos“ pensijų kaupimo sutartis galima visoje šalyje veikiančiuose Lietuvos pašto finansinių paslaugų skyriuose „PayPost“, kurių iš viso yra net 110. Tai ypač aktualu mažesnių miestų gyventojams, kur bankinių paslaugų pasirinkimas mažesnis nei didmiesčiuose.

 

„Rinkoje jaučiama mūsų pensijų fondų paklausa – natūrali, nulemta gerų rezultatų: lyginant pagal vertės pokytį nuo 2004 iki 2013 metų, „Finastos“ pensijų fondų rezultatai trijose iš keturių kategorijų yra geriausi. Todėl mums labai svarbu būti šalia ir pasiūlyti gyventojams galimybę patogiai ir paprastai tapti mūsų klientais ir jau dabar pradėti kaupti papildomai pensijai“, – sakė Andrej Cyba, UAB „Finasta Asset Management“ generalinis direktorius.

 

„Savo klientams visada stengiamės pasiūlyti reikalingų ir patikimų paslaugų. Džiugu, kad nuo šiol „PayPost“ skyriuose bus galima ne tik išsiųsi ar atsiimti pinigų perlaidą, gauti vartojimo kreditą, bet ir pasirašyti sutartį dėl pensijos kaupimo. Neabejojame, kad ši galimybė suteiks didesnę pasirinkimo laisvę mažesnių miestų gyventojams“, – sakė Lietuvos pašto Finansinių paslaugų departamento vadovė Neringa Knyvienė.

 

„PayPost“ skyriuose pensijų kaupimo sutartis su bendrove „Finasta Asset Management“ gali pasirašyti tiek nauji, pensijai niekada iki šiol nekaupę gyventojai, tiek iš kitų bendrovių į „Finastą“ norintys pereiti klientai. Jau kaupiantys pensiją „Finastoje“ ir apsisprendę nuo 2014 m. pradžios kaupiamą pensiją papildyti savanoriška įmoka „PayPost“ skyriuose taip pat galės pasirašyti sutikimą dėl tokių įmokų mokėjimo.

 

„PayPost“ skyrių darbuotojai suteiks visą reikiamą informaciją bei patars, kaip pasirinkti geriausiai gyventojo poreikius atitinkantį pensijų fondą. Daugiau informacijos – internetinėje svetainėje www.finasta.com arba „PayPost“ skyriuose.


AB Lietuvos paštas

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt