„airBaltic“: Pigių skrydžių kampanija ir kovo 8 d. šventė sutapo netyčia

2013 03 06


Šią savaitę „airBaltic“ pradeda įgyvendinti pigių bilietų kampaniją „SuperSaver“, kuri sutampa su kovo 8 d. švenčiama Tarptautine moters diena. Tai yra atsitiktinis sutapimas, nesusijęs su pasklidusiomis dvejonėmis dėl „airBaltic“ skelbtų kampanijų, kuomet bilietų į skrydžius galima įsigyti pigiau, korektiškumo.

Jei galimybė nusipirkti bilietų į skrydžius šią dieną ką nors įžeidžia, mes nuoširdžiai atsiprašome. Tvirtai tikime, kad keliauti yra smagu, ir stengiamės padaryti viską, kad kuo daugiau žmonių galėtų skristi. Įskaitant ir naujas kryptis – Prahą, Sardiniją, Maltą, Kiprą ar Vengriją, prie Balatono ežero.

Noriu pabrėžti, kad oro bendrovė skatina norą keliauti už keleiviams priimtiną kainą ir tam naudojasi kiekviena galimybe. Pigesnius skrydžių bilietus „airBaltic“ siūlė per Heloviną, Šv. Valentino dieną, Kalėdas ir kitas šventes.

„airBaltic“ skraido į daugiau kaip 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje oro bendrovė skrydžius vykdo iš Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų.

„Air Baltic Corporation“
 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt