Susisiekimo ministerijoje darbą pradeda naujasis ministras Rimantas Sinkevičius

2012 12 15


16-ajai Lietuvos Respublikos Vyriausybei pradėjus savo veiklą, Susisiekimo ministerijoje darbą pradeda naujasis susisiekimo ministras Rimantas Sinkevičius.

 

Šiandien, pirmąją savo darbo dieną, susisiekimo ministras R. Sinkevičius susitiko su ministerijos kolektyvu. Naująjį ministrą Susisiekimo ministerijos darbuotojams pristatė Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius.

 

„Dėkodamas buvusiam ministrui už jo nuveiktus darbus, pristatau naująjį, kurio laukia ambicingi uždaviniai. Esu įsitikinęs, kad tolerancija ir susitelkimas į komandą leis pasiekti puikių darbo rezultatų“, – sveikindamas naująjį ministrą sakė Ministras Pirmininkas.

 

Susisiekimo ministro pareigas pradedantis eiti R. Sinkevičius pabrėžė, kad rezultatas – yra didžioji atsakomybė, kurios reikalaus tiek iš savęs, tiek ir iš viso kolektyvo.

 

„Įvertindamas tai, kad transportas yra viena svarbiausių Lietuvos sričių, į laukiančius darbus žiūriu atsakingai ir rimtai. Tikiu, kad kvalifikuotas ir energingas kolektyvas padės sėkmingai įgyvendinti naujosios Lietuvos Respublikos Vyriausybės programą ir pasiekti užsibrėžtus tikslus“, – ministerijos darbuotojams kalbėjo susisiekimo ministras R. Sinkevičius.

 

Lietuvos Respublikos Susisiekimo ministerija

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt