Continental kuria padangas koncepciniams vilkikų modeliams

2012 10 21


Kompanija „Continental“ sukūrė padangas skirtas „MAN Concept S“ vilkikui. Teigiama, kad šis vilkikas jau dabar demonstruoja kokie jie bus ateityje, tad padangų gamintojas savo ruožtu bando pritaikyti padangas būtent ateities transporto priemonėms.

Jau dabar kuro ekonomija yra vienas iš svarbiausių faktorių pervežimų versle. Taupūs vilkikai yra paklausūs, tačiau savo žodį siekiant maksimalaus taupumo turi tarti ir padangų gamintojai. Jie taip pat turi siekti maksimalaus kuro taupumo.

Pasibaigusioje komercinio transporto parodoje Hanoveryje buvo pristatytas „MAN Concept S“ vilkikas, ant kurio buvo sumontuotos naujosios „Continental“ padangos. „Continental EcoPlus S“ padangos buvo kurtos specialiai šiam vilkikui. Jų dydis ir išvaizda pritaikyta prie vilkiko ir jo dizaino, tačiau esminiai kriterijai liko tie patys: ilgaamžiškumas ir kuo mažesnis pasipriešinimas riedėjimui.

Kol kas detalesnės informacijos gamintojas nepateikia, tačiau akcentuoja, kad jų ateities padangos bus kuriamos pagal konkrečius vilkikus, kad, kuo labiau atitiktų konkretaus vilkiko ekonomiškumo reikalavimus.

www.cargonews.lt, CargoNews - informacinis-analitinis transporto portalas
 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt