“Lineka” pradeda bendradrabiavimą su Šiaulių oro uostu

2012 09 28


2012 m. rugsėjo 25 d. Lietuvos nacionalinės ekspeditorių ir logistų asociacijos LINEKA prezidentas Tautginas Sankauskas ir Savivaldybės įmonės Šiaulių oro uostas direktorius Romas Mikšys pasirašė bendradarbiavimo sutartį. Sutarties pasirašymo ceremonijoje, Šiaulių miesto savivaldybėje, dalyvavo Šiaulių miesto meras Justinas Sartauskas, Šiaulių oro uosto administracija, asociacijos LINEKA ir Šiaulių pramonininkų konfederacijos atstovai.

Pasirašytas susitarimas atvers Šiaulių oro uostui reklamą į pasaulinę rinką bei padės rasti naujų partnerių krovinių vežimo ir aptarnavimo srityse.

Šiaulių oro uosto direktorius R.Mikšys tikisi, kad bendadarbiavimo sutarties pasirašymas bus puikus pavyzdys kitoms ekspedicinėms ir logistinėms įmonėms, vykdančioms veiklą Šiaulių oro uoste, siekti narystės asociacijoje LINEKA bei tokiu būdu pateikti save pasauliui.

Anot asociacijos LINEKA prezidento T.Sankausko, asociacija glaudžiai bendradarbiauja tiek su kaimyninių valstybių giminingomis asociacijomis, tiek ir su kitomis ekspeditorių ir logistų organizacijomis visame pasaulyje. Turkijos ekspeditorių asociacijai Šiaulių oro uostas buvo pristatytas šių metų pavasarį ir gali tapti pirmu Turkijos krovinių paskirstymo tašku į Skandinavijos valstybes.

Asociacija LINEKA atveria rimtas galimybes plėsti žinomumą Europoje ir Vidurinės Azijos bei Tolimųjų rytų valstybėse.

www.cargonews.lt, CargoNews - informacinis-analitinis transporto portalas
 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt