„Kögel“ plečia savo paslaugų spektrą

2012 09 14


Kompanija „Kögel“ siūlo savo klientams serviso aptarnavimą jų gaminamoms puspriekabėms. Puspriekabės nemokamą priežiūrą galima tęsti iki 5 metų nuo jos įsigijimo, mokant kas mėnesį sutartas sumas, o remonto atveju nemokėti nė lito.

Beveik visose Europos šalyse savo atstovybes turinti „Kogel“ nuo šiol savo klientams siūlo naudotis jų teikiamo serviso paslaugomis pavadinimu „Full service“. Vežėjai gali sudaryti atskirus susitarimus su „Kogel“ ir mokėti numatytas mėnesines įmokas. Už šį mokestį jie galės nemokamai naudotis daugiau nei 700 „Kogel“ ar kitų servisų paslaugomis su kuriais puspriekabių gamintojas yra pasirašęs bendradarbiavimo sutartis. Šiuose servisuose yra garantuojami gamintojo keliami kokybės reikalavimai atliekant remonto darbus.

„Kögel Full Service“ bazinis paketas

Įsigiję šį paketą vežėjai visada gali atvykti į nurodytus servisus, kur jiems bus nemokamai atliktos visos „Kogel“ kompanijos rekomenduojamos procedūros, įskaitant ir susidėvėjusių dalių ar eksploatacinių medžiagų pakeitimą. Šie darbai atliekami su sąlyga, kad puspriekabė buvo eksploatuota pagal keliamus reikalavimus.

Papildomai galima susitarti dėl padangų pakeitimo ar šaldymo sistemų priežiūros, tento ar puspriekabės sienų, durų priežiūros.

www.cargonews.lt, CargoNews - informacinis-analitinis transporto portalas
 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt