„airBaltic“ atnaujina skrydžius už Europos Sąjungos ribų

2021 03 15


600 airbaltic

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ praneša, kad nuo kovo 17 dienos planuoja atnaujinti skrydžius iš Rygos į Kijevą gyventojams, keliaujantiems dėl svarbių priežasčių. Papildomus skrydžius kitomis kryptimis už Europos Sąjungos ribų kompanija pradės nuo kovo 28 dienos.

„Dabar, kai ir vėl leidžiami skrydžiai iš Latvijos į šalis už Europos Sąjungos ribų, mes palaipsniui atnaujiname susisiekimą keliomis pagrindinėmis kryptimis, kurias siūlome Baltijos regionui. Daugeliui žmonių, kuriems reikia keliauti dėl svarbių priežasčių, aviacija yra saugiausia transporto rūšis“, – sako Martinas Gaussas, „airBaltic“ generalinis direktorius.

Nuo kovo 28 d. „airBaltic“ planuoja atnaujinti skrydžius iš Rygos į Tbilisį, Tel Avivą, Maskvą, Sankt Peterburgą ir Minską. Oro linijų bendrovė ir toliau siūlo tiesioginius skrydžius iš Kijevo į Vilnių. Išsamų „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį galite rasti bendrovės tinklalapyje www.airbaltic.com.

Bendrovė teigia, kad svarbiausias jos prioritetas – keleivių saugumas ir sveikata. „airBaltic“ įdiegė griežtas saugos priemones, o naujos skrydžių operacijos vykdytos vadovaujantis valdžios institucijų pateiktomis rekomendacijomis. Norėdami apie naujas „airBaltic“ sveikatos priemones sužinoti daugiau, apsilankykite „airBaltic“ svetainėje: https://www.airbaltic.com/en/health-measures

Source airBaltic

 

The magazine SEA has been published since 1935
International business magazine JŪRA MOPE SEA has been published since 1999
The first magazine in Eurasia in the four languages: English, Chinese, Russian and Lithuanian


Address:

International business magazine JŪRA MOPE SEA
Minijos str. 93, LT-93234 Klaipeda, Lithuania
Phone/Fax: +370 46 365753
E-mail: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Publisher:

Ltd. Juru informacijos centras


The magazine JŪRA has been published since 1935.
International business magazine JŪRA MOPE SEA has been
published since 1999.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt