„airBaltic“ laikinai stabdo visus suplanuotus skrydžius

2020 03 15

 

Oro linijų bendrovės „airBaltic“ skrydžiai iš Latvijos, Estijos ir Lietuvos nuo 2020 m. kovo 17 d. iki balandžio 14 d. imtinai bus laikinai sustabdyti. Sprendimas priimtas remiantis Latvijos Vyriausybės nutarimu, sugriežtinti saugumo priemones ir nuo kovo 17 d. sustabdyti tarptautinį oro eismą. Taip siekiama suvaldyti tolimesnį koronaviruso plitimą.

„Mūsų keleivių, darbuotojų ir visuomenės saugumas bei sveikata yra svarbiausias mūsų prioritetas. Todėl intensyviai dirbame, siekdami padėti pokyčių paveiktiems keleiviams. Susiduriame su dideliu skrydžių bilietų perrašymo kiekiu, tačiau savo klientus patikiname, kad mes padarysime viską, kad išspręstume šią nepaprastą situaciją“, – sako Martinas Gaussas, „airBaltic“ generalinis direktorius.

Su visais nukentėjusiais keleiviais bus susisiekta el. paštu. „airBaltic“ klientų aptarnavimo tarnyba ir toliau gauna padidėjusį skambučių ir pranešimų kiekį, todėl maloniai patariame skambinti tik tuo atveju, jei jūsų skrydis yra suplanuotas artimiausiomis dienomis. Tai leis įmonę pasiekti pirmiausia tiems keleiviams, kurių skrydis artėja ir kuriems labiausiai reikia kompanijos dėmesio. Naujausią informaciją apie „airBaltic“ keliones galima rasti bendrovės tinklalapyje www.airbaltic.com

„airBaltic“ turi gerai parengtą krizės planą įvairioms įmonės ekonominėms ir veiklos krizėms. Nuo vasario 28 dienos įmonėje yra įsteigta veiklos grupė „C19AG“, kuri reguliariai vertina naujausią situaciją ir imasi reikiamų priemonių.

Šiuo metu „airBaltic“ dirba komercinės krizės sąlygomis. Nuo vasario 28 dienos įmonėje buvo įsteigta veiklos grupė „C19AG“, kuri reguliariai vertina naujausią situaciją ir imasi būtinų priemonių šios nepaprastos krizės metu.

Po jau paskelbto darbuotojų skaičiaus mažinimo „airBaltic“ artimiausiomis dienomis tęs nuolatines diskusijas su mūsų darbuotojais ir profesinėmis sąjungomis dėl to, kaip nauja situacija paveiks mūsų darbuotojų užimtumą ir ateitį.

Šaltinis airbaltic.com

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt