Vilniuje atidarytas dar vienas modernus pašto skyrius

2019 12 02

Lietuvos paštas atsinaujina – lapkričio 29 d., Vilniuje, Rygos g. 8 atidarytas pagal naują koncepciją įrengtas 156,75 kv. m. pašto skyrius, į kurį investuota 75 tūkst. Eur.

„Stebime klientų srautus ir jų poreikius, todėl gausiai lankomus, tačiau senos statybos arba mažesnius pašto skyrius keičiame erdvesniais, įrengtais pagal naują koncepciją ir orientuotais į mūsų klientų patogumą. Šį mėnesį atnaujinome ne tik Vilniaus, bet ir Kauno bei Klaipėdos pašto skyrius, o iki metų galo visuose miestuose jų skaičių dar padidinsime", – sako Lietuvos pašto Tinklo direktorius Jonas Sadauskas.

Naujame moderniame pašto skyriuje įrengti 5 klientų aptarnavimo langeliai, suprojektuota patogi laukimo salė, įrengta savitarnos parduotuvė, kurioje klientai gali patys pasirinkti ir įsigyti įvairių atnaujinto asortimento siuntų pakavimo priemonių bei kitų prekių. Be to, siekiant pašto skyriuje sumažinti eiles, įrengta speciali vieta internetinėje savitarnos sistemoje manosiuntos.post.lt suformuotoms ir iš anksto apmokėtoms siuntoms palikti.

Šis pokytis teigiamai paveiks ne tik pašto klientus, bet ir darbuotojus: naujose patalpose įrengtos patogesnės darbo vietos, kuriose pašto darbuotojai galės greičiau apdoroti pašto siuntas, o klientų aptarnavimo specialistai dirbs atviresnėje aplinkoje, kad galėtų greičiau pagelbėti salėje esantiems klientams.

Iki metų galo Vilniuje planuojama įrengti dar vieną modernų paštą – gruodžio 10 d. adresu Ukmergės g. 233, duris atidarys naujos koncepcijos pašto skyrius.

 

AB Lietuvos paštas

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt