Vežėjai siekia išnaudoti paskutinę galimybę konstruktyviam dialogui

2019 11 20

 

Siekdami iki galo išnaudoti konstruktyvaus dialogo galimybes su valstybės institucijomis, „Linavos" vežėjai atšaukia lapkričio 20 d. planuotą protesto akciją prie Seimo rūmų. Vietoje šios protesto akcijos Seimo pirmininkui, Seimo valdybai bei Ministrui Pirmininkui bus įteikta deklaracija, kurią jau pasirašė 279 Lietuvos vežėjų įmonės.

Vežėjai buvo gavę Vilniaus savivaldybės leidimus rengti protesto akcijas lapkričio 20 ir lapkričio 27 d. Atšaukus lapkričio 20 d. įspėjamąją akciją, vežėjai pasilieka galimybę savo poziciją išreikšti numatytos lapkričio 27 dienos protesto akcijos metu. Tačiau vežėjai viliasi, kad radikalių priemonių neprireiks, bus surasta galimybė kylančias problemas išspręsti civilizuotu būdu.

Vežėjai yra gavę informacijos, kad lapkričio 20 d. yra planuojamos provokacijos, siekiančios suteršti vežėjų gerą vardą bei sukelti įtampą tarp vežėjų ir valstybės institucijų. „Linava" pabrėžia, kad neturi nieko bendro su provokacijomis ir neprisiima jokios atsakomybės už galimas provokatorių veiksmų pasekmes.

„Linava" taip pat atkreipia dėmesį į tai, kad prasidėjus aktyviems asociacijos veiksmams, viešumoje padaugėjo bandymų Lietuvos vežėjų automobiliais asociaciją susieti su įvairiais skandalais. „Linava" visuomet skatino laikytis teisės aktų bei dirbti skaidriai ir atsakingai, o toks padidėjęs dėmesys krovininio transporto sektoriui rodo, kad nepakanka civilizuotų argumentų paaiškinti tiems veiksmams, kurie pastaruoju metu nukreipti į vežėjų bendruomenę.

 

Lietuvos nacionalinė vežėjų automobiliais asociacija

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt