Vežėjai garsins Lietuvos vardą visame žemyne

2018 10 05

 


Lietuvos nacionalinė vežėjų automobiliais asociacija „Linava" švenčia savo 27 metų gimtadienį ir kviečia vežėjų bendruomenę prasmingai pažymėti šią datą ir kartu prisidėti prie atkurtos Lietuvos šimtmečio minėjimo. „Linava" ragina visus savo narius puošti vilkikus oficialiu valstybės atkūrimo šimtmečiui sukurtu logotipu ir skleisti žinią apie švenčiančią Lietuvą po visą Europą.

„Simboliška, kad šią iniciatyvą skelbiame spalio 4 dieną, per asociacijos gimtadienį. 1991 metais, įkurta „Linava" augo ir stiprėjo kartu su Lietuva, 1992 m. tapo tarptautinės bendruomenės IRU nare. Džiugu, kad šiandien mūsų sektorius yra reikšmingas Nepriklausomos Lietuvos ekonomikos sraigtas, ženkliai prisidedantis prie gerovės valstybės kūrimo. Net 42 tūkstančiai lietuviškam verslui priklausančių vilkikų kasdien pasiekia atokiausius Europos ir Azijos kampelius, taigi esame didelė jėga, galinti plačiai nešti žinią apie mūsų šalį. Neabejoju, kad „Linavos" nariai gausiai prisidės prie akcijos, kadangi yra tikri savo šalies patriotai", - kalbėjo asociacijos „Linava" generalinis sekretorius Mečislavas Atroškevičius.

„Labai svarbu, kad valstybės atkūrimo šimtmetis švenčiamas ne tik instituciniu lygmeniu – aktyviai įsitraukia įvairios visuomenės grupės, verslo atstovai. Džiaugiuosi, kad gausi Lietuvos vežėjų bendruomenė pati ėmėsi iniciatyvos garsinti Lietuvos vardą, o tai rodo mūsų verslo sąmoningumą ir pilietiškumą. Neabejoju, jog po visą žemyną pasklidę vilkikai plačiai perduos žinią apie švenčiančią mūsų valstybę ir paskatins tolimų šalių gyventojus geriau pažinti Lietuvą", - „Linavos" iniciatyvą įvertino Valstybės atkūrimo šimtmečio sekretoriato atstovas Marius Gurskas.

Nuo šiandien „Linavos" sekretoriatas dvi savaites registruos asociacijos narių poreikius, o paskui organizuos centralizuotą logotipo spausdinimą. Siūloma ženklinti vilkiką iš abiejų pusių ir priekabos galo.

 

UAB "Vox vera"

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt