Balsuokite_Lietuvos Paviljonas EXPO 2017_geriausias

2017 08 29

 


Lietuvоs paviljonas EXPO 2017 publikos mylimiausiųjų dvidešimtuke. Galime pasiekti, kad jis būtų dešimtuke. Balsuokime!

Jau ketvirtą kartą rengiamuose autoritetingo Exhibitor žurnalo EXPO apdovanojimuose paviešinti pirmieji pretendentai laimėti publikos mylimiausio paviljono (ang.: People’s Choice) kategorijoje. Parodoje "EXPO 2017" dalyvauja šimtas penkiolika valstybių ir dvidešimt dvi tarptautinės organizacijos. Exhibitor komanda iš tokio tautų margumyno išrinko dvidešimt pretendentų tapti lankytojų mylimiausiais. Paviešintame sąraše minimas ir Lietuvos paviljonas, kuriame pagal architekto Martyno Valevičiaus projektą "Ateities energijos spinduliai" lankytojai kviečiami į lazerio šerdį.

Kadangi šalia mūsų Exhibitor komisija mini tokius pasaulio sunkiasvorius, kaip JAV, Rusija, Vokietija, Jungtinė Karalystė, Prancūzija, Malaizija, Pietų Korėja, Turkija, būsimos EXPO 2020 šeimininkai Jungtiniai Arabų Emyratai, galime jau dabar džiaugtis savo pasirodymu šiųmetėje parodoje. Tarp pretendentų nėra tokių šalių kaip Kinija, Japonija, Italija ar Indija. Šių valstybių prisistatymui EXPO parodose skiriami nepalyginamai didesni resursai nei galime skirti mes, todėl mūsų buvimas tarp geriausiųjų reiškia paviljono sumanytojų kūrybiškumo, personalo darbo kokybės ir Lietuvos pasiekimų energetikos srityje tarptautinį pripažinimą. Tiesa, patekimas į dvidešimtuką Lietuvos pasirodymui nėra lubos, kadangi tolimesnis balsavimas dėl geriausiojo vardo atiduotas į internautų rankas. Interneto svetainėje šiuo adresu http://www.exhibitoronline.com/awards/expo/peoplesChoice-vote.asp galima patekti į balsavimo erdvę, kur pristatomas kiekvienas paviljonas. Čia dar visą rugpjūtį savo balsu galima prisidėti prie tolimesnės mūsų paviljono sėkmės rinkimuose. Iš vieno kompiuterio ar telefono tą pačią dieną galima balsuoti tik vieną kartą.

Profesionalius sprendimus dėl Exhibitor apdovanojimų priima tarpdisciplininė vienuolikos pasaulyje pripažintų ekspertų komisija. Žurnalas turi trisdešimt tūkstančių prenumeratorių trisdešimtyje skirtingų šalių, o jo internetinis portalas kas mėnesį pritraukia po šimtą septyniasdešimt penkis tūkstančius skaitytojų. Artimiausiu metu žurnalas taip pat paskelbs savo sprendimus dėl likusių septynių nominacijų: geriausio paviljono, geriausio eksterjero, geriausio mažo paviljono, geriausios temos interpretacijos, geriausios interaktyvios veiklos, geriausio pristatymo, geriausio technologijų pritaikymo ir įdomiausio elementų pritaikymo kategorijose.

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt