AB „Smiltynės perkėla“ keltų bilietai keleiviams - internetu

2017 06 13

 

Nuo šiol AB „Smiltynės perkėla“ klientai kelto bilietus galės patogiai įsigyti tiesiog pakeliui į perkėlą, per mobiliąją programėlę keltas.lt. Įėjimo varteliai juos nuskaitys tiesiogiai iš telefono aparato – atsispausdinti bilietų nereikės. Tiesa, kol kas kelto bilietus šiuo būdu turės galimybę įsigyti tik keleiviai, dviratininkai ir pėstieji su vežimėliais/bagažu, kuriems netaikomos nuolaidos. Bilietai transportui ir keleiviams su lengvatomis, kaip ir anksčiau, bus parduodami kasose.

Nuo šiol besinaudojantiems keltas.lt programėle klientams neteks užsukti į Senosios ir Naujosios perkėlų kasas, bilietus bus galima įsigyti iš anksto arba tiesiog pakeliui į keltą. Tereikės įeiti į programėlės pagrindinį meniu, pasirinkti „Pirkti bilietus“, po to nustatyti bilietų kiekį ir spausti „Sumokėti“. Bilieto kaina keleiviams – 0,80 Eur. Programėlė leis pasirinkti mokėjimą per banką, per mobilaus
ryšio operatorių arba mokėjimą kreditine kortele. Atsiskaičius, bilietai bus išsaugomi laukelyje –„Mano bilietai“.

Vienu metu rekomenduojama nusipirkti daugiau bilietų. Juos bus galima panaudoti pagal poreikį, bet kuriuo metu, Senojoje arba Naujojoje perkėlose. Tereikės pasirinkti kiek galiojančių ir kokių (pėsčiojo, keleivio su dviračiu ar keleivio su vežimėliu/bagažu) bilietų norima panaudoti.

Būtina žinoti, kad, bilietą perkant internetu, banko ir mobiliojo ryšio operatoriaus mokesčiai už pavedimą, nėra įtraukti į bilieto kainą. Už bilietus atsiskaitant per banką arba kreditine kortele, klientui bus taikomas vienkartinis, fiksuotas, jo banko nustatytas mokestis, nepriklausomai nuo to, bus perkamas vienas ar didelis kiekis bilietų, tarkime, visam vasaros sezonui. Perkant per mobiliojo ryšio
operatorių bus taikomas 0,28 Eur mokestis kiekvienam bilietui atskirai.

Perkant bilietus per banką arba kreditine kortele, jų skaičius – neribojamas. Per mobiliojo ryšio operatorių perkamų bilietų skaičius bus limituotas, t. y. nebus galimybės nusipirkti daugiau, kaip 20 bilietų vienu metu.

Tiesa, pirmą kartą per programėlę keltas.lt bilietus perkantiems klientams, bus būtina prisiregistruoti. Gmail.com paskiros turėtojai tai padarys vienu mygtuko paspaudimu, kitiems teks įvesti daugiau duomenų, susikuriant asmeninį prisijungimą prie keltas.lt bilietų pardavimo sistemos. Vieną kartą prisiregistravus, daugiau to daryti neprireiks.

Būtina žinoti, kad, perkant keleivio bilietus internetu, reikės atsisiųsti naujausią programėlės keltas.lt versiją, jei telefone nėra nustatyti automatiniai atnaujinimai.

Mobili programėlė keltas.lt bendrovės klientams buvo pristatyta pernai. Programėlė – nemokama, todėl ją į savo išmaniuosius telefonus gali parsisiųsti kiekvienas tiek „Android“, tiek iOS programines įrangos naudotojas. Ji išsiskiria tuo, kad visi keltų maršrutai ir tvarkaraščiai pateikti viename programėlės lange.

 

AB "Smiltynės perkėla"

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt