GEFCO laimėjo 8 milijardo eurų sutartį optimizuoti „PSA Group“ pasaulinę tiekimo grandinę

2016 11 08

 

Grupės PSA ir GEFCO pasirašė naują 8 milijardo eurų išimtinę sutartį, pagal kurią GEFCO valdys ir optimizuos visą šio automobilių gamintojo pasaulinę gamybos tiekimo grandinę. Ši sutartis dar kartą patvirtina, kad įmonė GEFCO – antra pagal dydį pasaulyje – yra „PSA Group“ pirmaujantis tiekėjas Europoje. Ši sutartis penkerių metų laikotarpiui įsigalios nuo 2017 m. sausio 1 d.


Šios sutarties, kuri atitinka planu „Push to Pass“ užsibrėžtus pelningo augimo tikslus, pagrindu „PSA Group“ galės dar labiau padidinti savo veiklos vykdymo efektyvumą, o tai yra dar vienas pasitikėjimo GEFCO komandomis ir įmonės paslaugų patikimumo įrodymas.


Pasauliniu mastu integruota logistika ir transporto sprendimai

Pagal šią sutartį GEFCO sukurs ir įgyvendins pasaulinės logistikos ir transporto sprendimus trims „PSA Group“ prekės ženklams – „Peugeot“, „Citroën“ ir „DS“. Ji valdys ir optimizuos visą tiekimo grandinę nuo gamybai ir surinkimo gamykloms reikalingų komponentų paieškos iki pagamintų transporto priemonių platinimo. Be šių gavimo ir išsiuntimo logistikos paslaugų GEFCO bus atsakinga ir už atsarginių dalių platinimą.

Ši strateginė partnerystė patvirtina GEFCO kompetenciją kurti ir optimizuoti sudėtingas tiekimo grandines. 4PL  sprendimų teikėja GEFCO bus vienintelė „PSA Group“ partnerė įdiegianti optimizuotus įvairiarūšių transporto priemonių procesus, apimančius gabenimą geležinkeliais, keliais, jūra, oru ir vidaus vandenimis, kad sukurtų viso verslo ciklo sprendimus. Ji taip pat bus atsakinga už tiekėjų, konkursuose atrinktų dalyvauti tiekimo grandinėje, koordinavimą. Pagrindinė šio integruoto vaidmens dalis bus pažangių logistikos inžinerijos įgūdžių panaudojimas šiuos įgūdžius derinant su dideliu efektyvumu pasižyminčiomis IT ir duomenų valdymo sistemomis siekiant sukurti sekimo realiuoju laiku sistemą ir užtikrinti sklandų tiekimo, sandėliavimo ir platinimo grandinių sąveiką.

Sutartis apima visas (t. y. maždaug 50) šalis, kuriose šiuo metu gamybą arba platinimą vykdo „PSA Group“. Jos įgyvendinimas padidins GEFCO pirkimo ir sutelkimo pajėgumus, todėl tai naudinga visiems įmonės klientams.s

Strateginė partnerystė abiem šalims

„Ši sutartis bus galingas didesnio veiklos vykdymo efektyvumo įmonėje „PSA Group“ variklis. Mes visiškai pasitikime GEFCO gebėjimais padėti mums vykdant įvairiais iššūkiais pasižyminčią transformaciją, ieškoti naujų verslo galimybių ir vykdyti plėtrą tarptautiniu mastu“, – sakė grupės vykdomasis viceprezidentas (pirkimas) Yannickas Bézardas.

Be to, „PSA Group“ bendradarbiaus su profesionalia logistikos įmone GEFCO, kad sukurtų būsimų projektų, kurie bus vykdomi bendradarbiaujant su išoriniais partneriais arba individualiai, tiekimo grandinę ir gamybos sprendimus.

„GEFCO didžiuojasi, kad „PSA Group“ ją pasirinko kaip patikimą strateginį partnerį. Visos GEFCO komandos entuziastingai įsipareigoja tenkinti mūsų klientų efektyvumo poreikius“, – sakė GEFCO tarybos pirmininkas Lucas Nadalas. „Mūsų komandos kiekvieną dieną demonstruoja savo gebėjimą padėti mūsų klientams jiems vykdant plėtrą tarptautiniu mastu ir bendradarbiauja su jais įveikiant jų ilgalaikio augimo ir pelningumo iššūkius.“

 

GEFCO Baltic

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt