Iš Vilniaus oro uosto – tiesioginis skrydis į Lvovą

2016 08 04


 

Ankstyvą rudenį Vilniaus oro uoste sulauksime dar vienos naujienos – atidaromas tiesioginis oro maršrutas į didžiausią Vakarų Ukrainos miestą Lvovą. Šie skrydžiai vykdyti bus pradėti jau š. m. rugsėjo 16 d. Jie bus organizuojami visus metus tris kartus per savaitę.

„Šiuo maršrutu bus pagerintas Lietuvos susisiekimas su Ukraina – tai jau trečioji kryptis į šią šalį. Jis suteiks galimybę lietuviams tiesiogiai pasiekti Vakarų Ukrainą ir jos regiono gyventojams atvykti aplankyti mūsų šalies. Smagu, kad mūsų pastangos bendradarbiaujant su oro linijomis dėl naujų maršrutų pasiteisina ir galime matyti akivaizdžius to įrodymus“, - sako Lietuvos oro uostų Komunikacijos ir rinkodaros skyriaus vadovė Indrė Baltrušaitienė.

Iki šiol Lietuvos keliautojai Lvovą dažniausiai pasiekdavo ilgesniu ir brangesniu skrydžiu per Kijevą ar Varšuvą.

Skrydžiai į Lvovą ir atgal bus vykdomi trečiadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais. Kelionė į vieną pusę truks apie pusantros valandos – į Lvovą lėktuvas skris nuo 21:55 iki 23:15 val., o atgal grįš nuo 00:10 iki 01:30 val. Bilieto į vieną pusę kaina prasideda nuo 45 eurų, o į abi puses – nuo 81 euro.

Susisiekimas oru tarp Ukrainos ir Lietuvos nuo šiol bus vykdomas keturiomis kryptimis: iš Vilniaus oro uosto keleiviai tiesiogiai oru galės pasiekti Kijevą, Odesą ir Lvovą, iš Palangos oro uosto – Kijevą.

Skrydžius į Lvovą vykdys didžiausia oro linijų bendrovė Ukrainoje „Ukraine International Airlines“. Ši bendrovė keleivius ir krovinius skraidina į 70 vietovių Vakarų Europoje, Viduriniuosiuose Rytuose, JAV ir Azijoje. „Ukraine International Airlines“ per savaitę įvykdo apie 700 skrydžių, o su užsienio partneriais sudaro jungiamuosius skrydžius į beveik 3000 oro uostų.

Keleivius maršrutu Vilnius–Lvovas skraidins orlaivis „Boeing 737-500”.


Lietuvos oro uostai

 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt