„Kögel“ technika su „Dolly“ variantais

2012 04 26


Padidinto ilgio autotraukiniams „Kögel“  transporto priemonių gamintojas siūlo tris skirtingus sąstatų variantus su prikabinamaisiais „Dolly“ vežimėliais.

Pirmasis variantas susideda iš normalaus prikabinamojo dviejų ašių agregato su vairuojamu grąžulu. Pirmoji „Dolly“ ašis – vairuojama, o kiekvienos SAF gamintojo ašies leistina apkrova – iki 9 tonų. Toks sąstatas su “Kögel” puspriekabe atitinka bendrus autotraukinių eksploatavimo reikalavimus.

Antroji kombinacija susideda iš normalaus prikabinamojo vežimėlio “Dolly” su standžiu grąžulu ir vairuojama ašimi bei puspriekabės su pakeliama ašimi. Tokias “Dolly” ašis, kurių kiekvienos leidžiama apkrova – 9tonos, gamina „Daimler“.

Trečiasis variantas panašus kai ir antrasis. Pagrindinis skirtumas – tai, kad „Dolly“ vežimėlis prikabinamas prie trijų ašių vilkiko, kurio trečioji ašis turi būti vairuojama. Be to, „Kögel“ transporto priemonių gamintojas siūlo įvairius iki 1,3 m pailgintus puspriekabių variantus, kurių talpa padidėja  8 kub. metrais arba tai leidžia papildomai pakrauti 6 europadėklus su kroviniais.

Šaltinis CargoNews - informacinis-analitinis transporto portalas
 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt