Naujos vilkikams skirtos „Nokian Hakkapeliitta Truck D” padangos

2012 04 20


Rinkai pristatytos naujos „Nokian Hakkapeliitta Truck D” padangos, kurios kaip ir visi šios serijos gaminiai, pasižymi geru sukibimu su asfalto danga. Produktas labiausiai skirtas eksploatuojantiems vilkikus šiaurės rinkose.

Gamintojai teigia, kad kuriant padangas yra panaudotos visos naujausios jiems žinomos technologijos ir savo segmente šios padangos bus geriausios.


Pasak „Nokian“ atstovų, naujasis protektorius leis be didesnių keblumų valdyti vilkiką, net ir esant staigiems posūkiams, prastoms oro sąlygoms, įsibėgėjant ar staigiai stabdant.


„Nokian Hakkapeliitta Truck D“ kaip ir dauguma naujų šiuolaikiškų padangų, pasižymi mažu pasipriešinimu riedėjimui. Tai automatiškai mažina kuro sąnaudas ir kenksmingų dalelių emisiją. Triukšmo lygis, jei lygintume su šių padangų pirmtakėmis, sumažėjo 3 dB.


„Nokian“ sukurtas ir užpatentuotas indikatorius DSI (Driving Safety Indicator) leidžia stebėti likusį protektoriaus gylį. Taip pat yra ir WSI (Winter Safety Indicator) indikatorius, kuris parodo kokio sukibimo galima tikėtis iš padangos važiuojant žieminėmis sąlygomis. Jeigu snaigės simbolis nusitrynęs arba sunkiai įžiūrimas, tuomet tokios padangos nebegalima naudoti ant sniego ar ledo, bet jos vis dar tinkamos važiuoti asfaltu.


Naujosios padangos yra pritaikytos restauracijai ir protektorius galės būti atkurtas kuomet taps nebetinkamas naudojimui.


„Nokian Hakkapeliitta Truck D“ kol kas rinkai siūlomos 315/80R22.5 dydžio, tačiau laikui bėgant žadama pasiūlyti ir kitokių išmatavimų padangų.


Šaltinis CargoNEWS, www.cargonews.lt
 

Žurnalas JŪRA leidžiamas nuo 1935 m.

Tarptautinis verslo žurnalas JŪRA MOPE SEA leidžiamas nuo 1999 m.

Pirmasis Eurazijoje leidžiamas keturiomis kalbomis: anglų, kinų, rusų, lietuvių


Adresas:

Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“
Minijos g. 93
, LT-93234 Klaipėda, Lietuva
Tel./faks. +370 46 365602
El.paštas: news@jura.lt
www.jura.lt

 


Leidėjas:

UAB Jūrų informacijos centras


Žurnalas „JŪRA“ leidžiamas nuo 1935 m.
Tarptautinis verslo žurnalas „JŪRA MOPE SEA“ leidžiamas nuo 1999 m.

ISSN 1392-7825

2017 © www.jura.lt